Τμήμα Γ1 - 2011/2012

  • Τρία χρόνια, αφότου πρωτοσυναντηθήκαμε, σε εκείνο τον άχαρο αγιασμό στις 13/9/2009, καλούμαστε να σκιαγραφήσουμε και να περιγράψουμε το τμήμα μας.
  • Η εξέλιξη είναι η συνήθης: το Α1 έγινε Β1 και το Β1 έγινε Γ1 όμως, για εμάς τους μαθητές του Γ1, αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί τη ζωή μας. Τρία χρόνια λοιπόν ζούμε καθημερινά ο ένας τον άλλον. Πλέον έχουν καθοριστεί οι ρόλοι μας και ήδη έχουμε χαρακτηριστεί αναλόγως ο καθένας μας με τα προτερήματά του και τα ελαττώματά του. Έτσι, έχει πλέον δημιουργηθεί η εικόνα του τμήματος μας στην οποία όμως προσθέτονται καθημερινά και νέα στοιχεία.
  • Μέσα στο τμήμα μας δεν έχουν αναπτυχθεί ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ μας , πλην εξαιρέσεων, αλλά παρόλα αυτά ζούμε και αναπνέουμε για το τμήμα μας και τη συνοχή του. Οι αντιπαραθέσεις , οι συγκρούσεις , οι σχέσεις μίσους και αγάπης είναι καθημερινές , όμως όταν το απαιτούν οι συνθήκες «γινόμαστε μια γροθιά».
  • Είκοσι τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι, είκοσι τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες βιώσαμε και βιώνουμε καθημερινά νέες εμπειρίες και δημιουργήσαμε ένα τμήμα που δεν διακρίνεται για την ομοιογένειά του, όμως αυτό είναι που το κάνει ιδιαίτερο.
  • Περάσαμε από την παιδικότητα του δημοτικού στην εφηβεία του γυμνασίου, αλλάξαμε, ωριμάσαμε , όχι όμως μόνοι μας. Οι καθηγητές μας είναι πάντοτε παρόντες και ο καθένας έχει βάλει τουλάχιστον ένα λιθαράκι για να είμαστε ένα από τα καλύτερα τμήματα του σχολείου, ένα τμήμα που θα στηρίξει τα προγράμματα, τις εκδηλώσεις και γενικά τις πολύπλευρες δραστηριότητες του σχολείου μας.
  • Κάθε μέρα στο τμήμα μας είναι μια εικόνα, άλλοτε συναρπαστική και ενδιαφέρουσα, άλλοτε ανιαρή και αδιάφορη, όμως αυτή η εικόνα είναι που θα μείνει πίσω μας και σίγουρα θα μας συνοδεύει για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας. Αυτή την εικόνα θα την πάρουμε μαζί μας και σίγουρα θα τη νοσταλγήσουμε γιατί είμαστε 24 μαθητές οι οποίοι αγαπάμε και μισούμε την κάθε μέρα που είμαστε μαζί, ακριβώς επειδή ζούμε……. αυτή τη μοναδική εμπειρία να είμαστε μαθητές του Γ1.

tmimaG1

Σύμβουλος: Μάλλη Μορφία Σύμβουλος: Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Μαθητές Μαθητές
 ΑΖΑΜ Γεώργιος  ΓΚΕΚΑ Μαρία
 ΑΘΑΝΑΣΟΠΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος  ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ Δημήτριος
 ΑΪΝΑΛΗ Αντωνία *  ΕΣΚΙΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Ζωή - Ελένη
 ΑΛΒΑ Δέσποινα - Σταυρούλα *  ΕΥΤΑΞΙΑΔΗΣ Δημήτριος
 ΑΝΔΡΕΟΥΛΗΣ Αντώνιος  ΖΑΡΜΠΙΝΗΣ Νικόλαος *
 ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗ Ακάστη  ΖΕΡΒΟΥ Χριστίνα
 ΑΟΥΑΝΤ Αλέξιος – Φαΐκ  ΖΗΣΗΣ Χριστόφορος
 ΑΡΝΟΚΟΥΡΟΥ Θεοδώρα  ΖΟΥΡΜΑ Στέργιος - Αλέξανδρος
 ΒΑΡΜΑΖΗ Ελευθερία  ΗΣΑΪΟΓΛΟΥ Ελπίδα *
 ΒΕΝΚΟΒ Κριστιάν Ø   ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Ιωνάννης
 ΒΟΣΙΝΑΣ Κωνσταντίνος  ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ Δήμητρα
 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ρουμπινή - Ελένη  ΚΑΤΑΚΑΛΟΥ Φωτεινή
 ΚΑΦΦΕΤΖΗΣ Ιωάννης  ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ Αθηνά

 Ø  Πρόεδρος του πενταμελούς συμβουλίου.  *  Μέλη του πενταμελούς συμβουλίου

 Σύμβουλος Τμήματος:  Μάλλη Μορφία