Το Πρόγραμμα της Εκδρομής στο Λονδίνο

1η μέρα Παρασκευή 20/3/2015: Αναχώρηση για Λονδίνο, εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στην πόλη με τουριστικό λεωφορείο (sightseeing) και βόλτα με τουριστικό πλοιάριο στον Τάμεση. Επίσκεψη στο Μουσείο Επιστημών.

2η μέρα Σάββατο 21/3/2015: Ξενάγηση στην πόλη με το τουριστικό λεωφορείο (sightseeing double decker). Παρακολούθηση της αλλαγής της βασιλικής φρουράς στο Buckingham Palace. Επίσκεψη στο Θέατρο και Μουσείο Globe(Shakespeare’Globe). Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης με θέμα την ζωή του Shakespeare στην περιοχή West End

3η μέρα Κυριακή 22/3/2015:Επίσκεψη στο Μουσείο του Λονδίνου (Μuseum of Londo) και παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος για την ιστορία της πόλης. Οργανωμένος περίπατος (walking tour) διάρκειας 2,5 ωρών σε σημεία ενδιαφέροντος τα οποία σχετίζονται με τους συγγραφείς Shakespeare και Dickens.

4η μέρα Δευτέρα 23/3/2015: Επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο, αναχώρηση για το αεροδρόμιο και επιστροφή στην Αθήνα. Άφιξη στις 22.20. Παραλαβή των μαθητών από το αεροδρόμιο με ευθύνη των γονέων.

Το site μας για την ΠΛΑΚΑ