Το πρόγραμμα της εκδρομής στην Ιταλία

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει διαμορφωθεί ως εξής

1η ΗΜΕΡΑ (Παρασκευή 20 Μαρτίου)

12:00 Αναχώρηση από το σχολείο (Φιλελλήνων)με πούλμαν για Πάτρα.(Στην Ιταλία θα έχουμε μαζί μας διαρκώς άλλο πούλμαν το οποίο και θα μας μεταφέρει τελικά στο αεροδρόμιο της Ρώμης)

17:30 Αναχώρηση ακτοπλοϊκώς από Πάτρα για Ανκόνα με το F/BHellenicSpirit. Διανυκτέρευση εν πλω σε τετράκλινες καμπίνες.

2η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 21 Μαρτίου)

13:30 Άφιξη στην Αγκόνα και αναχώρηση με το πούλμαν για Φλωρεντία με ενδιάμεση στάση στη Ραβέννα (επίσκεψη στον Άγιο Βιτάλιο).  Άφιξη στη Φλωρεντία. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο WallArt 4* στο προάστιο Πράτο σε 3/κλινα ή 4/κλινα δωμάτια. (Η εκδρομή στη Ραβέννα εξαρτάται από την ώρα άφιξης του πλοίου στην Ανκόνα. Η είσοδος στα μουσεία και στις εκκλησίες της Ραβέννας είναι 8:30 ευρώ και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή.)

3η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 22 Μαρτίου)

8:00 Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη στο μουσείο Uficciκαι ξενάγηση από πιστοποιημένο ξεναγό. Περιήγηση στην πόλη της Φλωρεντίας και ξενάγηση (με ξεναγό) στα αξιοθέατα της πόλης.   Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο WallArt.

4η ΗΜΕΡΑ (Δευτέρα 23 Μαρτίου)


8:00 Πρωινό στο ξενοδοχείο. Εκδρομή στη Σιένα (περιήγηση στην πόλη, επίσκεψη στον καθεδρικό ναό) και στο Σαν Τζιμινιάνο. Επίσκεψη στο μουσείο Leonardianoστο Vinci.Επιστροφή στη Φλωρεντία. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο WallArt.

5η ΗΜΕΡΑ (Τρίτη 24 Μαρτίου)


7:30 Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση με το πούλμαν από Φλωρεντία για Ρώμη . Επίσκεψη στα μουσεία του Βατικανού. Ξενάγηση στην πόλη της Ρώμης.

21:50 Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Ρώμης αεροπορικώς για Αθήνα με Alitalia.

00:50 Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μεταφορά με πούλμαν από το αεροδρόμιο στην Αθήνα (άγαλμα Μελίνας).

Κόστος εκδρομής:400 ευρώ

Το site μας για την ΠΛΑΚΑ